Drömridning

Följ med oss till Mellbystrand i halva September och oktober och förverkliga din dröm att galoppera på sandstranden och i havet. Vi samlas kl 9:30 på Vallbergavägen på den stora parkering. Äter en god frukost tillsammans. Sen hämtar vi våra hästar i hagen och sätter igång med sadling av våra hästar i lugn och ro och ger oss av mot horisonten, där bakom ligger Båstad.

Vi flyttar vår verksamhet från Wisseltofta( älgjakt) och rider vid havet i 7 veckor tills det lugnat sig i skogen.

Detta gör vi 4 dagar i veckan (fredag, lördag, söndag och måndag). 2018 startar vi att rida lördag 15 september och sista dagen är den 28 oktober. 

 OBS! söndagen den 29 oktober startar vi kl 8,30 för att det är ändras till vintertid denna helg och att vi måste hem innan det blir kolsvart ute. Så allt denna dag läggs en timme tidigare!!

Framme i Båstad binder vi våra hästar framför krogen, sparkar upp saloondörrarna och äter en värmande och god lunch. Mätta och glada skuttar vi upp i sadeln igen och rider längs stranden omväxlande tölt och galopp, i havsbandet för den som önskar  och efter galoppracet är det guld värt att ha torra myskläder i bilen. Vi är tillbaka vid ca 17-tiden, med ett leende från öra till öra på våra läppar. När hästarna mumsar gräs i hagen har vi en stunds eftersnack och Janet öppnar försäljningen av delikatesser.

Den här dagen kommer ni aldrig att glömma. Mörka regninga vinterdagar kan ni blunda och höra havets brus och hästarnas frustande och drömma er tillbaka. Den här turen kräver ridvana och att du fyllt 18 år. I denna heldagstur ingår mat, dryck och ridning och du betalar 1895 kr.

En dag varje säsong är det familjedag på Drömridningen, då tar vi emot ridkunniga familjer och barn. Barnen måste vara över 12 år! Ring för mer info och skynda att boka!

Välkomna till dina drömmars ridtur!