Wellnessläger

WELLNESSLÄGER

ÅRETS HÄRLIGASTE LÄGER

BOKA DIN PLATS: 070 678 77 13

Magisk upplevelse för kropp och själ, i samspel med islandshästar och i en fantastisk miljö. Dagar fyllda med välmående och guldkant. Dagar fyllda med tid där DU står i fokus!


Vi välkomnar er till gården för inchecking kl 15.00 i Mysinge, på solen och vindarnas ö -Öland! Här inviger vi lägret med härligt bubbel, färsk frukt och hembakt fika.

Sedan är det dags att gå ut hagen, för att där bli tilldelad er alldeles egna häst för de kommande dagarna. I ett harmoniskt tempo lär vi känna vår häst, när vi borstar, sadlar och tränsar. Sen ger vi oss ut på vår första tur. Det bär ut över ett häpnadsväckande landskap och vi gungar fram i mjuk tölt i det fria. I skuggan av ett stort träd stannar vi för en fräsch fika, såklart med efterföljande ryttarkaka och kaffe. Efter en liten siesta styr vi sedan hemåt där kocken står väntade och har dukat upp en härlig middag till solnedgången.

Packlista för Wellness


  • Sängkläder (lakan, örngott, påslakan)
  • Ridhandskar, ridkläder, ridhjälm, ridskor (hjälm finns att låna)
  • Regnkläder
  • Vanliga kläder, varm tröja eller jacka
  • Solkräm
  • Liten väska att packa badkläder i
  • Yogadress  

Nästföljande dag vaknar vi upp och blir bjudna på en generös frukost med massor av godsaker från den egna gården. Sen bär det av för att hämta hästarna och dagen bjuder på en heldagstur. Kocken förbereder vår härliga lunch som ska ätas ute vid vattnet idag. Det blir en god lunch vid havet och alla badsugna tar sig ett dopp efter maten. Sen bär det av hemåt. Efter en härlig riddag släpps hästarna ut i hagen och vi njuter när vi hör hästarnas rogivande frustande. Nu är det dags för avslappande och härlig massage för alla ryttare. Massörerna står redo att knåda våra kroppar och på kvällen festar vi till det med en lyxig grillbuffé med påföljande ostbricka -En fröjd för både ögat och gommen.


Sista dagen är vi uppe med tuppen, då vår yogainstruktör knackar på dörren. Efter det avkopplande yogapasset avnjuts frukost, för att sedan följas av vår sista tur. Denna turen bjuder på en magisk upplevelse, när vi rider och tittar på våra unghästar och föl. Mitt bland hästarna i det gröna är det sen dags för en lunch innan vi rider tillbaka till gården.

Lägret avslutas vid 15.00 hemma på gården.

Våra wellnessläger är mycket populära så det gäller att vara ute i god tid för att få en plats! Vi har hästar som passar alla åldrar och alla ridnivåer, har ni frågor så tveka inte utan hör av er!


Pris: 6995 kr