Familjeläger för kvalitetstid och skoj tillsammans

Ridläger på Öland för vuxen tillsammans med barn. Ingen förkunskap krävs, bara ett glatt humör!

Relationer byggs på gemensamma upplevelser och glada minnen

Kom bort från vardagen och få positiv tid tillsammans

Stärk relationen med en gemensam utmaning

Skapa glada minnen att se tillbaka på när vardagsbråken tar över

Med över 30 år i branschen vet vi hur det ultimata familjelägret ser ut!

”Vi har fått minnen för livet”

Kan varmt rekommendera familjeridläger. Mycket ridning, välplanerat, god mat och supertrevligt bemötande mot både vuxna och barn. Kunniga och inspirerande ledare som har ett mycket professionellt sätt med barn och djur. Vi har fått minnen för livet och fått se Ölands natur på riktigt. Tack tack tack igen!

-Anna

Återigen lycka i hela kroppen

Alltid lika fantastiskt! Anna & Kajsa tack för denna gången och alla fina minnen som ni skapar. Detta är tredje gången vi är med på familjelägret och återigen åker vi hem med lycka i hela kroppen!

-Leonie & Gabi

Världens bästa familjeläger

Anordnar världens bästa familjeläger. Jag vet ärligt inte hur man hade kunnat göra något bättre? Fantastiska ledare, otroliga ridvägar, god mat och för att inte tala om hästarna. Tack Anna, Kajsa och Linnea. Vi ses snart igen!!

– Eva

3 steg till en närmre relation med ditt barn

Boka

Ring oss så skickar vi en faktura på bokningsavgiften (1995kr/pers). När det närmar sig får du sedan en andra faktura på resterande belopp.

Rid

Släpp alla problem och bara njut av hästarna, naturen och varandra

Knyt an

När vardagen känns tung – ta en filt, mys ner er med bilderna från er gemensamma upplevelse och minns hur fint ni kan ha det tillsammans

Kvarnbackas familjeläger – en upplevelse att dela och minnas tillsammans

Vi förstår att du kämpar och gör ditt bästa för att få den där nära och öppna relationen med ditt barn som vi alla drömmer om. Problemet är bara att det berömda livspusslet inte alltid tillåter så mycket kvalitetstid som du önskar, vilket lätt ger dig dåligt samvete.

Därför har vi tagit fram något alldeles speciellt: Familjelägret. Tre dagar där du och ditt barn kan gömma er från vardagens måsten och bara fokusera på att ha roligt tillsammans. Ni får båda ett pirr i magen när det är dags för galopp, ni glömmer aldrig hur pappa skrattade så det sprutade saft genom näsan och när ni sitter med kattungarna i kattslottet hinner ni i lugn och ro prata om både stora och små utmaningar i livet.

Så boka nu, knyt an och sluta oroa dig för din relation till ditt barn och föreställ dig istället hur ni, när hösten och vardagsbråken rullat in, myser i soffan och ser tillbaka på bilderna från Öland. Och kanske att ni till och med redan då börjar planera nästa års läger, så att ni också får något gemensamt att se fram emot 😉

Läs mer om upplägget på våra wellnessläger

Dag 1
När ni kommer till gården i Mysinge på Öland kl. 14.00 börjar vi med en gemensam fika innan vi tar grimmorna i hand och hämtar våra alldeles egna hästar. Vi börjar med en genomgång av hur grimman ska på och sen följer hästen snällt med för att bli borstad, tränsad och sadlad.

Första turen blir en riktigt härlig långtur, där vi med hjälp av ledarna som rider bredvid lär oss stanna, styra och tölta. Vi äter vår middag på McKvarnbacka där vi njuter av en vacker solnedgång, innan vi så småningom fortsätter vår runda hemåt. Väl hemma hinner vi med ett snabbt stopp i Kvarnboden (Kiosken) för den godissugna, för att sen åka vidare mot vårt boende för lite välbehövlig sömn

Dag 2
Andra dagen, uppe med tuppen, står en härlig frukost framdukad som gör oss redo för en heldagstur till havet. Badkläderna packar vi i i kockens bil tillsammans med den lyxiga lunchen och fickorna fyller vi med lite extra gott för att hålla energin uppe hela dagen.

När vi ridit oss trötta är vi framme vid stranden där vi äter vår lunch och den badsugna får ta sig ett dopp. Men även hästarna vill svalka hovarna så innan vi tar oss hemåt rider vi ut i vattnet så de också får plaska och leka lite.

På kvällen när hästarna kommit ut i hagen igen bjuds det på riktigt fest med gårdens Tacobuffé, ostbricka och fölmys i solnedgången.

Dag 3
Nu när vi äntligen lärt oss var hönsen värper sina ägg hjälps vi åt att samla in dem innan vi äter en mysig frukost tillsammans. När alla är mätta och nöjda sadlar vi på våra hästar en sista gång, idag för en tur på Ölands Alvar.

När vi kommer tillbaka säger vi hejdå till hästarna, byter adresser och kramar och åker till sist (runt kl. 15.00) glada men trötta hem efter tre härliga dagar på Kvarnbacka i Mysinge.

Kvarnbackas familjeläger

5 995 kr/person

v. 24 Tors – lörd
v. 25 mån – ons
v. 30 mån – ons
v. 30 Tors – lörd
v. 31 mån – ons
v. 31 Tors – lörd

Detta får du

En heldagstur och två halvdagsturer på trygga Islandshästar
Boende i två nätter på närliggande vandrarhem
Guidning av erfarna ledare
Hemlagad frukost, lunch och fika alla dagar
Hel gård full av djur och spännande upptäckter som säkerställer att det aldrig blir en tråkig stund