Ridläger med wow-känsla för barn och ungdom

Sveriges kanske bästa ridläger där du tryggt kan lämna ditt barn på Öland medan du jobbar och vara säker på att de får en fantastisk upplevelse

Slipp rastlösa barn och dåligt samvete över att du behöver jobba

Erfarna och väl utvalda lägerledare som är med barnen dygnet runt och som alltid kan locka fram ett skratt

Minst 4 timmars ridning på trygga Islandshästar varje dag

Gård full med hästar, kaniner, kattungar, höns och grisar så det alltid finns något att göra och upptäcka

Så blir du ditt barns hjälte i tre enkla steg

Boka

Ring oss så skickar vi en faktura på bokningsavgiften (1995kr/pers). När det närmar sig får du sedan en andra faktura på resterande belopp.

Lämna

Med fjärilar i magen lämnar du ditt förväntansfulla barn på vår gård i Mysinge på Öland, för att sen i lugn och ro åka hem och jobba vidare.

Njut

Känn den varma känslan av stolthet och lycka över hur mycket ditt barn utvecklats på bara en vecka. Tänkt att du lyckadess ge ditt barn den här fantastiska upplevelsen.

Trygga föräldrar och glada barn med Kvarnbackas ridläger

Vi på Kvarnbacka förstår hur gärna du vill känna dig trygg när dina barn är på ridläger, samtidigt som du vill ge dem en vecka så full av äventyr och glädje att de kommer minnas den för alltid.

Därför har vi lagt våra 30 års erfarenhet på bordet och skapat Sveriges kanske bästa ridlägret för barn och ungdomar. Här kan du med en lugn magkänsla lämna ditt barn och vara helt säker på att de får en fantastisk upplevelse fylld av hästar, ridning och äventyr medan du jobbar eller tar lite välförtjänt vila.

Så boka nu och sluta oroa dig över sommarens planer och se istället fram emot glada barn som tackar dig om och om igen för att de fick vara en vecka hos fantastiska Kvarnbacka. För alla mammor och pappor förtjänar att känna sig trygga när de lämnar sitt barn på ridläger, och som världens bästa förälder när de hämtar.

Läs mer om upplägget på våra barn-och tonårsläger

Klockan 12 på tisdagen serverar vi en härlig incheckningsbrunch på vår gård i Mysinge på Öland. Där börjar vi med att säga hej till alla innan det är dags att skicka hem föräldrarna, träffa våra alldeles egna hästar för veckan och ge oss ut på en första mysig runda där vi ser att alla hästar och ryttare passar ihop.

Nästa morgon är vi i full gång och resten av veckan töltar vi fram på våra magiska hästar i 4-6 timmar varje dag. En dag packar vi lunch och tar en heldagsritt till havet, där vi rider ut med hästarna i vattnet så de får dricka och svalka magen. En annan dag galopperar vi över Alvaret där vi får höra spännande historier om offerstenar och Mysingehög kungen. Och en kväll rullar vi ihop sovsäcken bakom sadeln och övernattar ute på det stjärnklara Alvaret. Få riddrömmar förblir med andra ord ouppfyllda!

På kvällarna har vi olika aktiviteter som kvarnbackaboll, 5-kamp, en runda till ”playa del Mysinge” och så klart en oförglömlig solnedgångspicknick i fölhagen. På gården finns dessutom inte bara hästar utan också en vacker trädgård , Emils ”griseknoe” som älskar fallfrukt från äppelträdgården, kramgoa kaniner, ett kattslott fyllt med världens sötaste kattungar och höns som varje morgon bjuder på äggjakt inför frukosten. Vi har också Kvarnboden för den som, utöver den hemlagade maten och fikan som bjuds under dagen, vill köpa något extra gott att äta eller dricka.

På lördagen fixar och förbereder vi det på gården för vid tolvtiden bjuder barnen alla längtande föräldrar på en oförglömlig uppvisning innan de guidar runt bland gårdens alla djur. Vi bjuder på grillad korv och dryck till alla, så barnen får gott om tid att byta adresser och ta ett ordentligt hej då innan det avslutande gruppfotot tas av barnen i sina fina Kvarnbackatröjor.

Varje dag är med andra ord fylld med mängder av hästar, ridning, bus och skratt för Kvarnbackas ridläger bjuder verkligen på extra allt!

Kvarnbackas Barn-och tonårsridläger

Barnläger

Passar barn mellan ca 7-13 år där mycket fokus läggs på grunderna i trygg hästhantering, lek och skoj

v. 27 tis-lör
v. 28 tis-lör

Tonårsläger

För ungdomar mellan ca 13-19 år där barnen får mer frihet och ansvar men fortfarande alltid har vuxna närvarande

v. 26 tis-lör

Barn-och tonårsläger

För barn-och tonåringar i åldern ca 7-19 år så att tex. syskon kan åka tillsammans


v. 32 tis-lör

8 995 kr/person

Detta får du

5 dagar med minst 4-6h ridning på trygga och glada Islandshästar
Boende i 5 nätter på mysigt sovloft
Guidning av erfarna ledare som alltid finns till hands och som sover med barnen
Hemlagad frukost, lunch, middag och fika alla dagar
Kvällsaktiviteter och hel gård full av djur och spännande upptäckter som säkerställer att det aldrig blir en tråkig stund
Årets Kvarnbacka t-shirt