Rid in våren med Kvarnbackas påsklovsläger

Ridläger för barn i åldrarna 7-18 år, så att du tryggt kan fixa med det du måste där hemma och ändå vara säker på att ditt barn får ett magiskt påsklov

Slipp dåligt samvete över att semesterdagarna inte räcker till

Erfarna och väl utvalda lägerledare som är med barnen dygnet runt och som alltid kan locka fram ett skratt

Minst fyra timmars ridning på trygga Islandshästar varje dag

Stor gård full med hästar, kaniner, kattungar, höns, grisar och mycket mer så det alltid finns något att göra och upptäcka livet

Tre steg till ett färdigt påsklov

Boka

Ring oss så skickar vi en faktura på bokningsavgiften (1995kr/pers). När det närmar sig får du sedan en andra faktura på resterande belopp.

Lämna

Med fjärilar i magen lämna du ditt förväntansfulla barn på vår gård i Mysinge på Öland, för att sen i lugn och ro åka hem och jobba vidare.

Njut

Känn den varma känslan av stolthet och lycka över hur mycket ditt barn lärt sig och utvecklats på bara ett par dagar vecka och över att du lyckats ge ditt barn den här fantastiska upplevelsen.

Trygga föräldrar & glada barn

Läs mer om upplägget på våra wellnessläger

Klockan 10 är ni välkomna till vår gård i Mysinge på Öland, där vi börjar med incheckning och en härlig brunch med massor av godsaker från gården, innan det är dags att skicka hem föräldrarna. Sen börjar äventyret! Barnen får sina alldeles egna häst för dagarna och vi lär oss hur man borstar, tränsar och sadlar innan vi ger oss ut på en första mysig runda där vi kontrollerar att hästar och ryttare passar ihop.

Dag två är äventyret i full gång och resten av dagarna följs av massor av ridning med 4-6 timmar i sadeln varje dag. Vi ger oss ut på långritt, rider ner till byn för att söka upp den lokala pizzerian, får höra spännande historier om Alvarets gånggrifter, offerstenar och platsen där påskkärringarna startar sin färd till Blå jungfrun, och givetvis måste vi ta reda på vad påskharen kan ha gömt ute bland enbuskarna.

När vi inte rider blir det ett fullspäckat schema där vi varje morgon får leta upp våra egna frukostägg som hönsen har värpt, mata grisarna som aldrig säger nej till en ”svinbra” ryktningsmassage, bygga kojor till kaninerna i kaninbacken och så klar bara mysa och njuta av gemenskapen med våra nya vänner.

Sista kvällen berättas det historier i Kvarnboden, byts adresser, och pyntas inför att de längtande föräldrarna ska komma. En avslutande tölt över solen och vindarnas ö hinns med innan upphämtningen vid kl. 15, då barnen bjuder på guidad tur bland gårdens alla djur och det dukas upp en maffig fika innan det till slut är dags att säga hej då.

Kvarnbackas påskläger

5 995 kr/person

Detta får du

3 dagar med minst 4-6h ridning på trygga och glada Islandshästar
Boende i 2 nätter på mysigt sovloft
Guidning av erfarna ledare som alltid finns till hands och som sover med barnen
Frukost, lunch, middag och fika alla dagar
Kvällsaktiviteter och hel gård full av djur och spännande upptäckter som säkerställer att det aldrig blir en tråkig stund