Behöver du jobba på höstlovet? Vi har lösningen!

Erfarna och väl utvalda lägerledare som är med barnen dygnet runt och som alltid kan locka fram ett skratt

Minst 4 timmars ridning på trygga Islandshästar varje dag

Gård full med hästar, kaniner, kattungar, höns och grisar så det alltid finns något att göra och upptäcka

Lös planeringen i tre enkla steg

Boka

Ring oss så skickar vi en faktura på bokningsavgiften (1995kr/pers). När det närmar sig får du sedan en andra faktura på resterande belopp.

Lämna

Med fjärilar i magen lämna du ditt förväntansfulla barn på vår gård i Mysinge på Öland, för att sen i lugn och ro åka hem och jobba vidare.

Njut

Njut av att kunna jobba på och känn när du hämtar den varma känslan av stolthet och lycka över hur mycket ditt barn lärt sig och utvecklats på bara några dagar och över att du lyckats ge ditt barn den här upplevelse fast du varit fast på kontoret.

Ditt barn förtjänar ett magiskt höstlov även om du behöver jobba

Vi vet att du vill ge ditt barn allt, problemet är bara att dygnets timmar inte alltid räcker till och att det dåliga samvetet lätt knackar på även om du gör ditt bästa.

På Kvarnbacka tror vi att du förtjänar att få jobba eller kanske till och med ta lite egentid med gott samvete, för vi vet hur kämpig vardagen kan vara och hur svårt det är att känna sig trygg med att lämna bort sitt barn i mer än någon timme.

Därför har vi lagt våra 30 års erfarenhet på bordet och skapat det kanske bästa ridlägret i hela Sverige, så att du med en lugn magkänsla kan lämna ditt barn hos oss och få tid till det som måste göras där hemma.

Så boka nu och sluta oroa dig över höstlovsplanerna och se istället fram emot överlyckliga barn och en känslan av stolthet över att du lyckats ta hand om både dem och dig själv.

Läs mer om upplägget på våra höstläger

Klockan 10 är ni välkomna till vår gård i Mysinge på Öland, där vi börjar med incheckning och en härlig brunch med massor av godsaker från gården, innan det är dags att skicka hem föräldrarna. Sen börjar äventyret! Barnen får sina alldeles egna häst för dagarna och vi lär oss hur man borstar, tränsar och sadlar innan vi ger oss ut på en första mysig runda där vi kontrollerar att hästar och ryttare passar ihop.

Dag två är äventyret i full gång och resten av dagarna följs av massor av ridning med 4-6 timmar i sadeln varje dag. Vi ger oss ut på långritt, rider ner till byn för att söka upp den lokala pizzerian, får höra spännande historier om Alvarets gånggrifter och offerstenar.

När vi inte rider blir det ett fullspäckat schema där vi varje morgon får leta upp våra egna frukostägg som hönsen har värpt, mata grisarna som aldrig säger nej till en ”svinbra” ryktningsmassage, bygga kojor till kaninerna i kaninbacken och så klar bara mysa och njuta av gemenskapen med våra nya vänner.

Sista kvällen berättas det historier i Kvarnboden, byts adresser, och pyntas inför att de längtande föräldrarna ska komma. En avslutande tölt över solen och vindarnas ö hinns med innan upphämtningen vid kl. 15, då barnen bjuder på guidad tur bland gårdens alla djur och det dukas upp en maffig fika innan det till slut är dags att säga hej då

Kvarnbackas höstläger

5 995 kr/person

Detta får du

3 dagar med minst 4-6h ridning på trygga och glada Islandshästar
Boende i 3 nätter på mysigt sovloft
Guidning av erfarna ledare som alltid finns till hands och som sover med barnen
Frukost, lunch, middag och fika alla dagar
Frukost, lunch, middag och fika alla dagar