Platsen där ditt livs ridupplevelse börjar

Många har svårt att unna sig själva en paus från vardagen, men på Kvarnbacka Islandshästar stannar tiden så fort du sätter dig i sadeln, och du kan för en stund glömma alla problem och bara njuta av livet

Proffsigt, tryggt & unikt

Kvarnbacka har, från att det grundades för över 30 år sedan, präglats av kärleken till Islandshästen och en passion för att dela deras kraft och charm med världen. Vår uppgift och vision är därför tydlig:

”Leverera professionella, trygga och unika ridupplevelser på friska och glada Islandshästar, där vi inte bara erbjuder ridturer, utan skapar minnen för livet. Varje häst i vår flock är handplockad av oss och vi är också det självklara valet för alla som vill köpa riktigt bra hästar. Genom vårt arbete frälser vi världen med Islandshäst!”

Kvarnbacka ägs och drivs sedan 2019 av Anna Nilsson, som under sitt nästan livslånga engagemang i företaget redan lagt ner tillräckligt med blod, svett och tårar för att vara en del av dess DNA. Under Annas ledning är ingen upplevelse för lyxig, ingen stallgång för välsopad och ingen idé omöjlig.

Våra värden – din upplevelse

Friska och glada hästar av hög kvalitet

Våra hästar är hjärtat i vår verksamhet och varje häst på Kvarnbacka är en viktig del av vårt team och din upplevelse. Ingenting är viktigare än att de mår bra, gillar sina jobb och lever så naturliga hästliv som möjligt.

Överträffa kundens förväntningar

Du är inte bara en kund för oss, du är en del av vår familj. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och att erbjuda upplevelser som sträcker sig långt bortom sadeln, där varje stund är minnesvärd.

Framåtskridande personalutveckling

På Kvarnbacka är alla en viktig del av gemenskapen och vi tror på att ge mycket stöd och frihet för egna idéer och initiativ. Vår passion, energi och glädje ger ett bestående intryck på våra kunder.

Sitt upp & låt äventyret börja!