Hitta tryggt din drömhäst hos oss!

Vi föder upp och har Islandshästar till salu i alla åldrar och på alla utbildningsnivåer för att kunna hjälpa dig hitta en riktigt bra häst och se till att hela världen får se vilken fantastisk häst Islandshästen är

Du förtjänar inget mindre än drömhästen

Vi har över 100 hästar som går fritt på Ölands Alvar och många av dem är till salu och bara väntar på att få träffa sin drömmänniska.

När du köper häst av oss köper du den av ett väletablerat företag, med alla rättigheter det medför för dig som köpare. Vi finns också alltid här om du skulle behöva hjälp eller stöd i framtiden.

Innan du får komma och provrida hos oss tar vi oss god tid att verkligen ta reda på vem du är, vad du söker och vilken häst vi tror kan passa just dig.

Kvarnbackas hitta drömhäst plan

Fundera

Fundera noga på vad du letar efter. Vad vill du göra med din häst? Hur ska den trivas att bo? Vilka är ni som ska hantera den? Allt för att vi ska kunna hitta en så bra matchning som möjligt!

Ring

Ring oss och berätta vad du kommit fram till så vi kan veta vilka hästar vi har som kan passa just dig.

Provrid

Kom på en skräddarsydd provridning och träffa den eller de hästar vi plockat ut.

Bli förälskad

a med din nya drömhäst hem och bli förälskad!

Din nästa familjemedlem väntar på Öland

Att köpa häst är ett stort åtagande och vi förstår att det kan kännas läskigt. Du vill hitta rätt och att det ska bli bra.

På Kvarnbacka tycker vi att du som vill köpa Islandshäst förtjänar en häst som passar just dig och som är riktigt bra i både kropp som knopp, för vi förstår hur oroligt det kan vara att köpa en häst du bara träffat nån enstaka gång, men som ska bli en del av din familj under många långa år framöver.

Därför har vi tagit fram en köpa-drömhäst-process som gör att vi verkligen kan skräddarsy en häst just för dig.

Så påbörja Kvarnbackas köpa-drömhäst-process nu och släpp din nervositet och börja istället fantisera om hur det kommer kännas att lasta av din drömhäst hemma på gårdsplan med vetskapen att du alltid kan ringa om du skulle stöta på problem.